NIEUWS BLOG

31 jul 2017

Nieuwe vestiging bakkerij de Jong in Veenendaal

Bakkerij de Jong is een begrip in de Vallei regio, met winkels in Rhenen en Veenendaal en een aantal broodjesshops bij tankstations in o.a. Bennekom, De Klomp en Veenendaal Oost. Met de saucijzenbakker.nl rijden ze daarnaast ook door de gehele regio met overheerlijke saucijzen en appelflappen. Naast de hoofdvestiging in Rhenen en de bakkerij op het Ronde Erf in Veenendaal is er per 1 juni nu ook een winkel in winkelcentrum de Ellekoot geopend.

Vorm in Uitvoering heeft de complete rebranding van de winkel ontworpen en gerealiseerd. Voorwaarden waren dat de kwaliteit, versheid en ambachtelijke bereiding van de bakker mooi naar voren kwamen in de nieuwe winkel.

Fotografie in de bakkerij

Na het opmeten van alle uitingen in de winkel en een basisconcept voor de winkel te hebben geschetst begon de uitwerking. Allereerst een fotoshoot om 6 uur ’s ochtends in de bakkerij in Rhenen waar we de bakkers en het gehele ambachtelijke bakproces van begin tot eind in beeld vastlegden. van voorbereiden, mengen, kneden, rijzen, bakken en verpakken. Een selectie van beelden is daarna uitgebreid digitaal bewerkt in het programma Photoshop voor een optimaal eindresultaat.

Het bakproces in beeld

Na verwerking van de beelden is het basisconcept verder uitgewerkt. Met de looproute door de bakkerij wordt er nu onder- en boven de brood- en banketschappen een compleet verhaal weergegeven over de ambachtelijke bereiding van het brood. Dit geeft klanten een beter inzicht in wat er allemaal bij het bakken komt kijken en hiermee krijgt men meer besef van het bakproces.

Een uitstekend resultaat

Naast alle uitingen in de winkel zijn ook de lichtbakken, reclameborden en raambelettering buiten door het team van Vorm in Uitvoering volledig vernieuwd. Om de opening verder aan te kleden verzorgden we ook een aantal posters, beachflags en ballonnenbogen om het een feestelijke (openings-) uitstraling te geven. En met succes, de openingsdag werd erg druk bezocht, de reacties zijn erg positief, de winkel draait erg goed en de klant is erg tevreden!

 

     

      opening bakkerij

 

admin