NIEUWS BLOG

07 sep 2017
trailer traging together

Trailer van Trading Together opvallende verschijning

Hij rijdt al even rond en wellicht heb je deze opvallende vrachtwagen met trailer al eens gespot maar nu dan eindelijk de langverwachte beelden. Voor Trading Together magazijninrichting hebben we dit opvallende trailerdoek mogen vormgeven. Gestart vanuit een basisidee dat er alleen logo en wat tekst op zou moeten komen heeft Vorm in Uitvoering er een creatief en opvallend design van gemaakt wat meer laat zien wat Trading Together doet.

Trading Together trailer

Het doek van de trailer onthult letterlijk de activiteiten van Trading Together en naast logo en teksten wordt er, door het doek ‘open te zetten’  en de inhoud van de trailer te laten zien, een goed beeld gegeven van de producten die Trading Together magazijninrichting levert.  Ze houden zich dagelijks bezig met opkoop en demontage en montage van bedrijfsinventarissen, met als specialisme gebruikte magazijnstellingen. Voor hun klanten zetten zij zich in om de juiste magazijn inventaris in te kopen. Denk hierbij aan partijen gebruikte palletstellingen, tweedehands legbordstellingen, magazijnstellingen, grootvakstelling, bandenstellingen maar ook alle overige inventaris zoals heftrucks, stapelbakken, werkbanken etc.

Vroegop Randwijk vof

Vroegop Randwijk vof is het vaste transportbedrijf voor Trading Together, dit in basis landbouwbedrijf biedt diensten aan in akkerbouw, loonwerk en transport. Of het nu gaat om het zaaien of oogsten van bijvoorbeeld aardappels, mais en tarwe of de grondbewerking en gewasverzorging. Tevens hebben ze een leuke boerderijwinkel met groenten, lokale specialiteiten en seizoensgebonden producten als pompoenen, kalebassen en zonnebloemen.

Realisatie

De doeken van 13,5 meter lang en 2,80 meter hoog zijn geproduceerd en gemonteerd door Albers Zeilmakerij uit Ede, gespecialiseerd in het maken van zeilen. Van zeilen voor vrachtwagens tot mooie verandazeilen, industriële zeilen, reclamedoeken maar ook zeilen voor bijvoorbeeld verkoopwagens.

Vorm in Uitvoering verzorgde het ontwerp, de digitale beeldbewerking en begeleiding bij productie van het trailerdoek. We verzorgden tevens het ontwerp en de belettering van de vrachtwagen zelf en de fotografie van het eindresultaat.

 

 

admin