NIEUWS BLOG

07 aug 2017

Abri campagne met effect in Veenendaal

Ter informatie en begeleiding van de opening van de nieuwe winkel van bakkerij de Jong in Veenendaal (de Ellekoot) verzorgde  Vorm in Uitvoering het ontwerp, de planning en realisatie van een Abri campagne in Veenendaal en tevens een advertentie in de Veenendaalse krant

Van fotografie tot realisatie

De opening van de winkel werd ondersteund door een waar taartenfestival waarbij alle taarten voor de aanbiedingsprijs van €6,95 te verkrijgen waren. Vorm in Uitvoering fotografeerde alle actietaarten en maakte een leuke teamfoto van het personeel voor de nieuwe winkel. Deze werden beiden verwerkt in 3 opvallende abriposters welke door heel Veenendaal in de bushokjes te zien waren.

Abri campagne

Vooral rondom het winkelcentrum de Ellekoot maar ook op belangrijke en drukke plekken zoals station Veenendaal centrum, station Veenendaal West en in de buurt van de andere vestiging van bakkerij de Jong in Veenendaal werden in totaal 3 verschillende posters gedurende 2 weken getoond. Daarnaast werd in de lokale Veenendaalse krant een paginagrote advertentie geplaatst in de openingsweek welke mede werd ondersteund door een welkomstadvertentie van alle winkeliers van winkelcentrum de Ellekoot.

Ook geïnteresseerd in een effectieve abri campagne?

Neem contact met ons op! We informeren u graag, geheel vrijblijvend, over de mogelijkheden en kosten.
U kunt hier het contactformulier invullen voor een aanvraag

 

voor de abri campagne gefotografeerde fruittaart   

   

admin