NIEUWS BLOG

25 jan 2019

Magazijn op wielen voor Trading Together

De magazijn specialist Trading Together was toe aan een (extra) nieuwe bus voor de (de-)montage ploeg. Evenals voor de Trading Together trailer die al enige tijd rond rijdt werden we weer gevraagd om hier een mooi pakkend design voor te maken.

Belangrijk was dat de bus een mooie opvallende verschijning op de weg werd. Net als bij de eerder vormgegeven trailer van Trading Together vonden we het belangrijk dat er in 1 oogopslag te zien is wat de werkzaamheden van Trading Together zijn. Trading Together zet zich in om voor hun klanten de juiste magazijn inventaris in te kopen. Denk hierbij aan partijen gebruikte palletstellingen, tweedehands legbordstellingen, magazijnstellingen, grootvakstelling, bandenstellingen maar ook alle overige inventaris zoals heftrucks, stapelbakken, werkbanken etc.

De bus is beplakt/gewrapt met grote full colour visuals van door Trading Together ingerichte magazijnen. Op de achterzijde van de bus is een visual aangebracht waarbij het optisch lijkt alsof je echt ‘in’ een magazijn kijkt. Dit wordt ondersteund door rode accenten. Zo zijn de spiegels rood gewrapt en aan de onderzijde van de bus is een rode doorlopende striping geplakt. Op deze manier is de bus een mooi rijdend visitekaartje geworden. Een Magazijn op wielen die gelijk erg opvalt op de weg.

admin